<

Нова українська школа: результати реформи будуть відчутні через 12 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:17 | 2.09.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що Україна готова до нового навчального року та впроваджує нову якість освіти як довгострокову реформу, результати якої будуть відчутні через 12 років.

«Ми починаємо зараз важкий, але необхідний процес впровадження нової української школи. Ввели нові стандарти, виділили 1 млрд грн для переоснащення початкової школи. Такого раніше не було. Підготували вчителів за новими програмами. Процес пішов. Ми сьогодні закладаємо основи нової якості освіти», – зазначив В. Гройсман, якого цитує прес-служба уряду.

За його словами, разом зі стандартами навчання покращується і ставлення до вчителя, насамперед, у контексті оплати праці, пише ZIK.

«Ми кілька років поспіль працюємо над тим, щоб підвищувати зарплату педагогам. І розуміємо, що тут роботу треба продовжувати», – сказав прем’єр-міністр.

За інформацією прес-служби Кабінету Міністрів, у 2018-2019 навчальному році в перший клас йдуть близько 450 тис. дітей. Лідери набору першокласників: Дніпропетровська область – 38143 дитини, Київ – 33247 та Львівська область – 30297 дітей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок