<

Нова перемога ВОДТРК у рамках проекту “Синергія в дії”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 5.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У посольстві Великої Британії в Україні відбувся фінал Конкурсу для регіональних ЗМІ, який проводився у рамках проекту “Синергія в дії”. Тема конкурсу: “Угода про асоціацію: шанси та виклики”.

Серед переможців – коментатор ТВО телебачення Волинської обласної телерадіокомпанії Наталія Морозюк, яка спільно з телеоператором Василем Марищуком підготувала сюжет про досвід співпраці Волинської громади з країнами ЄС, зокрема, реконструкцію сільського клубу у селі Михлин спільно з польськими партнерами. Телесюжет ВОДТРК визнали одним із найкращих у номінації «Телерадіосюжет». Загалом на конкурс надійшло майже 50 журналістських робіт, – пише Волинське ОДТРК

«Угода відкриває принципово нові можливості, і щоб ними скористатися, українці повинні їх не просто зрозуміти, а використати на всі 100%. Тому такими важливими є журналістські матеріали на цю тему» – підсумовуючи результати конкурсу, зазначили організатори.

Нагороди переможцям вручив Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт.

Посольство Великої Британії ініціює та фінансує десятки проектів, спрямованих на розвиток співпраці України з країнами Євросоюзу. Одна з них – масштабна програма “Сильніші разом”, в рамках якої впроваджено проект створення регіональних Клубів реформ “Синергія в дії” і проведено Конкурс для регіональних ЗМІ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок