<

Нова екологічна катастрофа в Армянську: місто покрилось іржею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:28 | 16.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У анексованому кримському місті Армянськ, що страждає від наслідків екологічної катастрофи, жителі повідомляють про нову смертельну небезпеку.

Як пише Obozrevatel, користувачі соцмереж поширюють фото, де видно наслідки. «Місто покрите свіжою іржею», – повідомив в Twitter користувач «Roksolana Today & Крим».

Також відомо, що в так зване «МНС» звернулося близько 50 жителів. «Там кількість дзвінків з Армянська засекретили і брешуть, що ніхто не дзвонить зі скаргами на кислоту», – наголошується в Twitter.

Нагадаємо, що в ніч із 23 на 24 серпня у районі Армянська і Красноперекопська в анексованому Криму стався викид невідомої речовини. Жителі Армянська скаржилися у соціальних мережах на те, що їх труять. У людей дерло в горлі, раптово з’явилася слабкість, а шкіра покривалася висипом.

Окупаційна «влада» була змушена евакуювати з накритого хімічним викидом міста дітей. Незабаром стало відомо, що «хіматака» з півострова дісталася і до материкової частини України.

14 вересня у місті ввели режим надзвичайної ситуації. Однак уже 23 числа його скасували. Пізніше місцеві жителі розповіли, що дихати стало легше, але вони відчували головний біль і перепади тиску.

6 жовтня стало відомо, що викид хімічних речовин із кислотонакопичувача заводу «Кримський титан» продовжився, через що навіть військові почали виїжджати із міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок