<

Німеччина передасть іншим країнам 100 мільйонів доз COVID-вакцин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:23 | 6.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

ФРН планує до кінця року виділити 100 мільйонів доз вакцин проти коронавірусу для щеплення в інших країнах.

Про це заявив міністр охорони здоров’я ФРН Єнс Шпан, передає Укрінформ із посиланням на DW.

“Німеччина планує до кінця року надати 100 мільйонів доз вакцин для міжнародної кампанії з вакцинації від коронавірусу”, – йдеться у повідомленні.

Як заявив міністр охорони здоров’я ФРН Єнс Шпан на полях зустрічі очільників МОЗ країн G20 у Римі, “це стільки, скільки ми досі зробили в нашій країні”.

За його словами, пандемія закінчиться тільки тоді, “коли вона закінчиться по всьому світу”.  Інакше, наголосив Шпан, можуть виникнути нові мутації.

Зазначається, що завдяки міжнародним зусиллям до кінця року мають бути вакциновані проти коронавірусу 40% усіх жителів планети.

Міністри охорони здоров’я країн G20 радяться на дводенній зустрічі в Римі з приводу подальших кроків у боротьбі з пандемією COVID-19, уточнює DW. У тому числі йдеться про стратегії щодо майбутніх пандемій. “Міністри, зокрема, обмінюються думками щодо того, як покращити доступ до вакцинації у всьому світі, а також зробити розподіл вакцин справедливішим”, – додає агентство.

За останніми даними, у світі зафіксовано понад 221,4 млн випадків COVID-19, померли 4,58 млн людей, одужали – майже 198 млн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа