<

“Нічого не рушиться з 10-ю шахтою, нікому вона не потрібна,” – Ігор Гузь під час брифінгу в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 25.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Питання добудови шахти №10 у Нововолинську підняли місцеві журналісти під час щоквартальної прес-конференції з народним депутатом України Ігорем Гузем, який відбувся 20-го липня. Політик не висловив оптимістичних сподівань на добудову шахти.

“Нічого не рушиться з 10-ю шахтою, нікому вона не потрібна, окрім шахтарів та місцевих жителів. Я Вас запевняю, мені вона потрібна. Питання заробітної плати там більш-менш, після цих всіх голодувань.Я не бачу прагнень Насалика вирішити це питання – добудувати 10-ту шахту. Не бачу!” – відповів Ігор Гузь.

Також Ігор Гузь розповів про те, що за його сприяння для виборчого округу №19 був виділений третій транш коштів з державного бюджету у розмірі 1,760 мільйонів гривень. Кошти надійдуть для капітальних ремонтів дитячих садочків, майданчиків, клубів та школи в межах 19-го виборчого округу.

Додамо, що днями раніше, розпорядженням Кабміну передбачено 8 мільйонів гривень, у травні цьогоріч було виділено 4 мільйони. Відтак, на сьогодні субвенція на нагальні проблеми територій “Прибужжя” сягає понад 13,7 мільйонів гривень.

Також для усіх ФАПів регіону Прибужжя (Іваничівський, Володимир-Волинський та Любомльський райони) в цьому році закуплять для роботи велосипеди та медичні сумки.

На завершення прес-конференції Ігор Гузь висловив власне прогнозування нового політичного сезону у Верховній Раді України. Так, політик наголосив, що політична ситуація може бути складною, адже наближаються чергові вибори.

“Восени вже фактично 1,5 роки до майбутніх Президентських виборів. Мені здається, що передвиборча кампанія якщо вже не стартувала, то стартуватиме восени. Мені б хотілося, щоб це не заважало економічним та іншим змінам в країні, але вона (передвиборча кампанія – ред.) буде заважати! Є багато думок, що Народний фронт і БПП можуть об’єднатися в одну партію. Я Вам відповідально заявляю, що я в такій партії не буду учасником і членом цієї політичної сили. Я переконаний, що люди будуть давати оцінку персонально депутату, а не якісь політичній силі,” – зауважив на завершення зустрічі Ігор Гузь.




коментарів: 3
  1. Бандюгу Добкіна з трибуни ВР, як гарно паплюжить. А своїх Добкіних (Сапожнікових) в свому 19 окрузі не бачить. Ті самі корупційні схеми. А може Добкін проти Сапожнікова, ще дитятко. Та й довгобуд 10 шахти, не без сприяння Сапожнікова затягнутий, як і все місто з своїми дорогами та теплотрасами і іншими, куди дотяглися, і ще дотягнуться “чесні” загребущі руки.

  2. Ігор Гузь молодець.Єдиний політик який дещо робить для своїх виборців.А про будівництво 10-ї можна забути,доки не зміняться чинуши Міненерго,та і політична ситуація в Україні в цілому.

  3. Для ФАПів сумки закуплять!!! Я б половині депутатів торбинки закупив…з сухариками…Шановний депутате,ви мабуть не бачите нічого,що робиться на вашому окрузі. Або в *долі*

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер