<

Нічна стрілянина в Любомлі: повідомили деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 3.04.2017 / Новини /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

3-го квітня о 2:30 год. до чергової частини Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця райцентру Любомль про те, що в приміщенні товариства з обмеженою відповідальністю по вулиці Будівельників у Любомлі відбулася бійка із стріляниною. Внаслідок інциденту одна людина загинула, двоє поранених.

На місце події негайно виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівництво Любомльського відділу поліції, керівництво та представники ГУНП в області, – інформує сектор комунікацій у Волинській області.

Попередньо встановлено: внаслідок інциденту невідомі вбили  40-річного мешканця Любомльського району, ще двох працівників товариства із обмеженою відповідальністю поранено. На місці події працюють співробітники ГУНП у Волинській області, Любомльського відділу поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 п. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство. Нині, правоохоронці проводять комплекс заходів спрямованих на встановлення та затримання зловмисників.

Нагадаємо, що




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер