<

Ніч на 13 січня буде найхолоднішою в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 12.01.2022 / Новини / /
Перегляди
552
/ 1 коментар

Найближча ніч в Україні буде найхолоднішою, адже у ніч на 13-те січня стовпчики термометрів опустяться до -11-19 градусів, на Півночі та північному сході місцями до -18-24 градусів.

Завтра вдень, 13-го січня, температура повітря становитиме в більшості областей -4-9 градусів, повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами Наталії, в західних областях почнеться потепління, очікується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Потепління вже вдень 14-го січня, на Василя, охопить більшу частину України.

“Вітер завтра втримається північно-західного напрямку, поривчастий, часом до штормового. Це – вкрай некомфортно за такої низької температури повітря.

Тому залиште тимчасово елегантні пальто, взуття і кепочки – одягайтеся, ніби зібрались у полярну експедицію”, – радить Діденко.

Невеликий сніг 13-го січня можливий лише в Карпатах, місцями на Півночі та в Центрі. Більша частина України перебуватиме під впливом антициклону, тому переважатиме суха погода.

У Києві завтра, 13-го січня, буде дуже холодно – вночі -15-19 градусів, вдень у четвер, 14-го січня, температура повітря підвищиться до -2-4 градусів. Сильний вітер істотно посилюватиме відчуття холоду.

На Маланки у столиці є ймовірність невеликого снігу. На дорогах ожеледиця. На Василя, 14-го січня, потепління в Києві попрямує до відлиги.




один коментар
  1. Норм. То вже краще аніж хляпа дощ та лютий вітер.
    Погано та сумно тільки тим кому нема біля кого погрітися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа