<

«Ні мобілізації»: росіян закликають виходити на вулиці та підпалювати військкомати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 21.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
401
/ коментарі 3

Росіян обурило рішення про часткову мобілізацію. Їх закликають виходити на акції протесту.

Рух «Весна» оголосив всеросійську акцію протесту проти мобілізації, оголошеної путіним 21-го вересня. Про це активісти повідомили у телеграмі.

Громадянам рф пропонують збиратися 21-го вересня о 19:00 в центрах своїх міст.

«Тепер війна по-справжньому прийде у кожен будинок і кожну сім’ю. Раніше влада казала, що воюють тільки “професіонали” – і що вони переможуть. З’ясувалося, що не перемагають – і на фронт стали набирати ув’язнених. А тепер оголошена мобілізація», – йдеться у повідомленні руху.

«За що вони будуть вмирати? За що матері і діти будуть проливати сльози? За палац путіна?», – додають активісти. 

Зазначимо, у російських телеграм-каналах люди почали масово обурюватися через заяви путіна і шойгу. Тож протестні настрої у рф зростають і чим це закінчиться – поки невідомо.

Крім того, соратник в’язня Кремля Олексія Навального Іван Жданов після оголошення президентом рф володимиром путіним часткової мобілізації, закликав росіян виходити на вуличні акції, а також підпалювати військкомати на знак протесту.

“Наша команда підтримає будь-які форми протесту перед цим. Якщо ви тікаєте від призову – це добре, ми підтримуємо, ми готові надавати інформаційну, юридичну допомогу. Якщо ви виходите на акції протесту – ми підтримуємо це, ми готові надавати координаційну допомогу, яку необхідно”, – йдеться у повідомленні.

У штабі Навального також схвалюють підпали росіянами військкоматів на знак протесту. У цьому випадку протестувальникам теж обіцяють допомогу.




коментарів: 3
  1. “У цьому випадку протестувальникам теж обіцяють допомогу” – стати першими мобилизованними. А на фронти вони перейдуть на нашу сторону, ура

  2. Передайте всім рашистським мобілізованим пораду майора Чорнобаєва, шоб набивали кармани сємками.
    Бо коли їй уб’ють і присиплять землею, то там виростуть соняшники і таким чином їхня смерть хоч якось набере змісту.
    Мотлох, передай своїм за порєбрик цю дільну пораду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок