<

Невідомі розшукують бійців 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:30 | 24.02.2016 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

По області їздить іномарка, яка шукає бійців 3 батальйону 51 ОМБр.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав адвокат Василь Нагорний.

“З самого ранку, в неділю, що минула, до бійця 3 бату приїхали два незнайомця в цивільному, спілкувались українською мовою, представились поліцейськими, хоча посвідчень не показували. Цікавились вони подіями травня 2014 року, коли той був в АТО. Ніяких протоколів не писали, просто задавали масу питань. Шкода, що боєць не побачив номерів і модель. Хлопці, особливо, 3 бат 51 ОМБр, будьте обережні. Приїзду передував телефонний дзвінок, представились, поліцейськими.”, – пише адвокат.

Якщо до вас приїхали такі гості:
1. Хай покажуть посвідчення. Якщо не показують, то виставте рушницю, вила, сокиру в двері і скажіть, щоб забирались. По можливості гукніть друзів-атошників, затримайте “гостей”, викличте поліцію, хай з’ясовують, хто це.

2. Якщо попередили, що приїдуть, то повідомте голову спілки районної спілки АТО – він знає що робити.

3. Не запрошуйте в будинок, навіть у двір, бо за пару днів потому, не виключно, що у вас знайдуть при обшуку якісь речові докази, типу зброї чи патронів.

4.Взагалі, поки не переконаєтесь, що це поліція, яка має відповідні повноваження, не відчиняйте дверей, не виходьте з хати, бо викрадуть, а скажуть, що ви самі дали згоду. Маєте сумніви в посвідченнях чи в цих особах, запропонуйте їм зустрітись у поліції або гукніть дільничного.

5. Ніяких довірливих бесід, бо 100% вашу розмову записують. Своїми спогадами, (точними чи ні), ви можете загнати у в’язницю не лише когось з побратимів, але й себе.

6. Якщо мають вас допитати як свідка, хай кличуть у поліцію, підтверджують повноваження і тоді будете свідчити чи відмовлятись від пояснень на підставі ст.63 Конституції. (Не забувайте, що у вас посттравмат і може бути як наслідок часткова втрата пам’яті )

7. І перестаньте вже боятись.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер