<

Невідомі пошкодили авто журналістці на Рівненщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:44 | 3.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

2-го лютого на Рівненщині розбили скло в автомобілі, який належить журналістці одного з інформаційних інтернет-видань області.

Пошкоджений автомобіль 28-річна жителька міста Здолбунів виявила 2 лютого, близько 14-ї години, та про інцидент одразу повідомила до поліції, – інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що невідома особа шматком бруківки розбила бокове скло дверцят автомобіля «Opel Corsa».

Автомобіль був припаркований на подвір’ї за місцем проживання заявниці.

Жінка представляє одне з інформаційних інтернет-видань та пов’язує скоєний злочин саме із професійною журналістською діяльністю. Крім того, вона балотувалася у кандидати в депутати на місцевих виборах та брала активну участь у політичній виборчій кампанії.

За вказаним фактом дізнавачі відділення поліції №6 Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Поліцейські із місця події вилучили наявні речові докази.

Працівники карного розшуку спільно з оперативними службами ГУНП та дізнавачами встановлюють особу, причетну до кримінального правопорушення. Розслідування вказаного злочину перебуває на особистому контролі керівництва поліції Рівненської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок