<

Нетверезу лучанку, яка била малолітнього сина, затримала поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 20.06.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Близько 1-ої години ночі луцькі правоохоронці отримали виклик з проспекту Соборності, що нетвереза жінка (на фото) б’є малолітнього сина.

Охоронці порядку прибули на місце події та затримали неадекватну особу. При затриманні вона чинила злісну непокору, вживала нецензурні вислови на адресу правоохоронців, чіплялась за формений одяг, інформують Волинські Новини, посилаючись на прес-службу Патрульної поліції Луцька.

Дитину відібрали небайдужі громадяни ще до приїзду полісменів та передали бабусі.

Навіть у міськвідділку затримана продовжувала свою неадекватну поведінку. Відтак, отримала 2 протоколи: за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та за злісну непокору (ст. 185 КУпАП).

Окрім того, у ніч на 20 червня патрульні отримали повідомлення від лікаря швидкої допомоги: бригада медиків прибула на виклик до пенсіонерки на вулиці Ковельській, але їм ніхто не відчиняв, а з квартири долинали незрозумілі звуки.

Патрульні поліцейські через вікно пробрались у квартиру, де виявили на підлозі жінку поважного віку. Медикам відчинили двері, і ті надали необхідну допомогу 80-річній громадянці. Про випадок повідомили сина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер