<

Необхідно провести четверту хвилю мобілізації, – Тимчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 16.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
1397314980_ee39ac3094ba04bd9afe8f4a640f9c96

Для проведення наступальних дій на Сході в Україні слід провести нову хвилю мобілізації.

Таку думку висловив у середу на прес-конференції координатор Військової ради «Народного Фронту» Дмитро Тимчук, – повідомляє Укрінформ.

«Для того, щоб за нинішньої громіздкої армійської системи проводити активні дії, необхідно проводити ще одну хвилю мобілізації», – сказав Тимчук.

За його словами, нову хвилю мобілізації необхідно було розпочати ще у вересні аби мати достатньо часу на підготовку військовослужбовців. «За різними спеціальностями на підготовку спеціаліста необхідно від одного до шести місяців. Таким чином, до весни ми б якраз мали комплект військ, який можна використовувати для проведення наступальних операцій», – зауважив експерт.

Водночас, як наголосив координатор Військової ради “Народного Фронту”, паралельно з професійною підготовкою військ, необхідно зайнятися реформуванням армії, значно скоротити управлінський апарат. «У нас структури керування неймовірно роздуті. У нас купа структур забезпечення. Навіщо вони потрібні, коли воюючу армію практично постачають волонтери?» – підкреслив Тимчук.

На його переконання, слід півроку нарощувати сили, а потім рішучим чином проводити наступальні дії. «Нам потрібно протягом 4-5 місяців нарощувати сили, а потім проводити наступальні дії. Таким чином проблему Донбасу можна закрити за 3-4 тижні», – підкреслив Тимчук».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер