<

«Неіснуюча нога виросла» – у Луцьку затримали шахрая, який просив милостиню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 26.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У центрі Луцька чоловік вдавав з себе людину з інвалідністю (без ноги) та просив милостиню. 25-го листопада його виявили муніципали.

Інспектор департаменту муніципальної варти Луцька виявив чоловіка, який просив милостиню поблизу Волинського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, – повідомив у фейсбук Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Інспектор вирішив допомогти людині з інвалідністю, адже на вулиці дощ, а чоловік сидів на мокрій бруківці в центрі міста. Однак, той відмовився, сказавши, що не потребує допомоги, а милостиню просить, бо така у нього робота.

Тоді інспектор департаменту муніципальної варти Луцька вирішив викликати на місце події медиків, щоб вони оглянули, кремезного чоловіка без ноги. Однак і цього разу він відмовився. Тим часом, як тільки інспектор відійшов від “попрошайки”, той почав вставати… на ноги.

Неіснуюча нога враз виросла. Шахрай зняв з неї дві ганчірки, якими вона була перемотана та став тікати в сторону Центрального ринку.

“Будьте пильні, коли робите добрі справи та допомагаєте тим, хто цього справді потребує”, – резюмують в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок