<

Негода завдала багато збитків для жителів області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 10.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Днями перший заступник голови районної державної адміністрації Теодор Гавінський взяв участь в робочій нараді під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Кудрявцева (у режимі відеоселектору) з головами Локачинської, Луцької районних державних адміністрацій, під час якої обговорювали завдані негодою збитки у зазначених районах.

Нагадаємо, у Волинській області в ніч з 8 на 9 липня 2015 року внаслідок природної стихії  постраждало 74 населених пунктів. Пошкоджені лінії електропередач, повалені дерева,  багато шкоди завдано людським домогосподарствам. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго. Крім того, проводяться роботи з розчищення від дерев проїжджих шляхів, – повідомляє прес служба ОДА.

Наразі у постраждалих районах створені комісії для підрахунку та уточнення збитків, складаються акти обстеження. Керівництво районів надають жителям усю можливу матеріальну допомогу, забезпечують будматеріалами для ремонту пошкоджених будівель.

Начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Володимир Грушовінчук порадив головам райдержадміністрацій використовувати кошти з резервного фонду для вирішення проблем, а він, в свою чергу, відправить рятувальний загін для допомоги в усуненні наслідків стихії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа