<

Негода в Україні. Рух обмежено в шести областях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 3.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Водіїв просять бути уважними на дорогах через ожеледицю.

Укравтодор через несприятливі погодні умови обмежив в п’ятницю, 3 лютого, рух транспорту в шести областях. Так, часткове обмеження руху транспорту введено в Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Закарпатській, Київській та Житомирській областях, повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, у Вінницькій області обмежили рух автобусів по всій мережі доріг загального користування з 6:00. У Хмельницькій області обмежено рух великовагового транспорту та автобусів на дорогах місцевого значення з 5:00. У Черкаській області з 6:30 введено тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту.

У Київській області обмежено рух великогабаритного і пасажирського транспорту на автодорогах місцевого значення. Обмеження руху для автобусів на автомобільних дорогах місцевого значення введено також і в Житомирській області.

Крім того, в Закарпатській області часткове перекриття доріг викликано сходом снігових лавин. Зокрема, перекрито для транспорту рух на дорозі Свалява-Мукачево.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер