<

Небайдужих закликають зібрати бандероль на фронт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 13.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Цього року Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» організовує Першу обласну благодійну акцію під назвою «Бандероль на фронт». Акція триватиме з 12 січня до 1 лютого в усіх районах та містах Волині. Про це повідомляє регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Волинській області Богдан Іщук.

4l-o_hfultu-480x686

Актуальні потреби військових: берци, камуфляжна форма, теплі рукавиці з пальцями, білизна нижня та термо, шапки теплі (чорні та зелені), тактичні окуляри на шолом, тактичні рукавиці з пальцями, шкарпетки теплі та прості, термоси, ліхтарі прості та на шолом, батарейки пальчикові та пальчикові тоненькі, зарядки на сонячних батареях, чоботи, сніготопи, мобільні телефони (дешеві), ваучери (поповнення рахунків), рюкзаки камуфляжні, піддупники з резинками, консерви, макарони, кава, цигарки, солодощі, мікс сухофруктів у пакетиках, мультивітамінні комплекси.

Місця збору гуманітарної допомоги в Луцьку: бібліотека №10 для дорослих (Київський майдан, 13); Підприємство об’єднання громадян «Волинська обласна профспілкова бібліотека імені І.І. Фуріва (проспект Молоді, 4); Центральна міська бібліотека для дітей (проспект Президента Грушевського,1); головний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (проспект Волі,13); Б-корпус Луцького національного технічного університету (вулиця Львівська, 75).

Гуманітарну допомогу від населення в області прийматимуть в усіх міських та районних бібліотеках.

Після завершення акції обласний осередок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» планує розробити детальний звіт про зібрані речі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок