<

Небайдужих нововолинців кличуть на судове засідання по відмові міськвиконкому надати відомості на інформаційний запит

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 26.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Громадська організація «Україна + Польща» повідомляє, що 27 червня 2017 року (вівторок) об 11-30 в приміщенні Нововолинського міського суду за адресою вул.  Гагаріна, 14 відбудеться перше судове засідання у справі штрафу обласної ДВСПВП за відмову міськвиконкому надати відомості на інформаційний запит А.Бідзюри, під головуванням судді Ю. В. Лизун.

Позивач: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради, голова В.Б. Сапожніков.

Відповідач: Волинське обласне управління державної Виконавчої служби примусового виконання покарань, начальник А.Є. Клехо.

Суть позову: Небажання членів міського виконавчого комітету, (без поважних причин) виконувати «Постанови» Нововолинської міської державної Виконавчої служби від 08.02.2017 року  та Волинського обласного управління державної Виконавчої служби від 03.02.2017 року, згідно рішення Львівського адміністративного апеляційного суду від 02.11.2016 року. Сума штрафу – 5 100 грн. накладена держорганами на виконком Нововолинської міської ради.

Коротко про перебіг судових справ: Міський виконавчий комітет і його голова, голова міської ради, міський голова м. Нововолинська Віктор Сапожніков не вважають за потрібне сплачувати штраф у сумі 5 100 грн. за невиконання статей Конституції та законодавчих нормативних актів законодавчої, виконавчої та судової гілок влади Держави Україна. (Судами першої та апеляційної інстанцій, дії виконавчого комітету та його голови В. Сапожнікова були визнані протиправними). Проте, дії державної Виконавчої служби були ними оскаржені. Суди відбувались за відмову виконкому та В.Сапожнікова надати дані  про виділення комунальних квартир, земельних ділянок, споруд, будівель та іншого рухомого і нерухомого майна певним особам, що перебувало у власності членів Нововолинської територіальної громади за період із 2004 по 2015 рік. ( 11 років) Таким чином, міський голова Нововолинська В.Сапожніков протиставив себе та очолювані ним органи місцевої влади міста Верховній раді, Верховному та Конституційному судам і Кабінету Міністрів незалежної української Держави, що де-факто веде Вітчизняну війну за свою свободу, незалежність та територіальну цілісність із Російською Федерацією.

Запрошуємо депутатів обласної та місцевої рад, всіх небайдужих громадян – мешканців м. Нововолинська, співробітників прокуратури, поліції, СБУ та прибулих у наше місто гостей, долучитися до судових слухань цієї, без сумніву, резонансної справи, що може мати непередбачувані для міста наслідки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер