<

Небачена жорстокість: оприлюднили відео, де прикордонники Луцького загону знущаються з тварини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 19.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
76
/ коментарів 19

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону зі зброєю знущалися з дикої тварини.

Відповідне відео опублікували на сторінці зоозахисників «Kovel Animals» у фейсбуці, – пише Ковельмедіа.

«Наближаємось» до Європи, або ж розваги прикордонників… Ось таке шокуюче відео надійшло до нашої спільноти», – пишуть активісти.

Факт того, що на відео охоронці кордону, підтвердила речниця Луцького прикордонного загону Маргарита Вершиніна у коментарях під відео.

«Як представник Луцького прикордонного загону запевняю, що Державна прикордонна служба категорично засуджує поведінку, яка зафільмована на відео, – пише Маргарита Вершиніна. – Ще більш прикро від того, що над твариною знущаються ті, хто покликаний захищати і допомагати.
Завдяки оприлюдненню цієї ганебної ситуації швидко вдалося встановити осіб, які фігурують на відео. Це двоє військовослужбовців строкової служби одного з підрозділів Луцького прикордонного загону».

Як розповіла речниця, військовослужбовці самі розповіли, що ця ситуація була восени минулого року.

Зараз за даним фактом триває службове розслідування, результати якого будуть направлені до відповідних правоохоронних органів, для прийняття правового рішення та притягнення військовослужбовців до відповідальності.

Увага, на відео містяться сліди жорстокості! Відео 18+




коментарів: 19
  1. Все починається з себе ,на відео явні хохли , а не українці , що вони роблять в лавах збройних сил неясно

  2. А ці виродки проходили психіатра перш ніж попасти до лав військовослужбовців? Медкомісію ще б притягнути до відповідальності! А цим двом по 3 роки у в’язниці!

    • Полный позор. Никакой европы нет. Вырезали ямы на володимирской и ушли.машины обьезжают эти ужасные вырезы на дороге. Это европа?))) ночью в европе проводят ремонт дороги и сразу залатывают а в луцке уже неделю вырезы асфальтные))) позорище

  3. Бидло одним словом, нема що коментувати і виховають після себе таких самих.

  4. Боже, і ці вбивці беззахисних тваринок вільно ходять по вулиці? Бажаю, щоб з ними було таке ж саме, що вони зробили нещасній тваринці.

  5. Нет порядка ни в якой сфере и облости жизнедеятельности краiни. Захватили владу в 14 году и опозорились)) вороги народа и страны вся влада с 14 года. Вы неоправдали себя, довели краiну до позора во всех облостях. Народ нищает, работы нет, драки и скандалы за эти наморники, которые должна выдавать эта позорна влада. Дороги в ямах или вырезали асфальт и ушли и вырезы на дорозi остались машины обьезжают а ктось попадает в ямы и ломает ходову каждый день. Народ чего майдана нет?)) вы стали жить в 100 раз гiрше чему нет майдана??)))) выходьте рятуйте краiну… Невыйдите пока ваших ненормальных боевиков не проплатят как это было когда захватывалась влада в 14 р.

  6. Така незрозуміла впертість,Ідемо до Європи!!Я живу в Європі 12 років,і клянуся,нікому українці тут не потрібні!!!Хіба що як дешева сила,прибирати,тягати тягарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок