<

Не від коронавірусу: ветеран з Львівщини Юрій Досяк помер від зупинки серця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 7.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
564
/ коментарі 2

У віці 37 років від зупинки серця, а не від ковіду, помер учасник бойових дій на сході України, громадський активіст Юрій Досяк, який пройшов Іловайський котел і пережив полон російських бойовиків.

Про це повідомила дружина ветерана Наталка Гнатів у фейсбуці, – пише УП.

5-го листопада стало відомо, що легендарний український військовий пішов з життя. ЗМІ написали, що Юрій помер від ускладнень коронавірусу, але насправді в нього була пневмонія.

Наталка Гнатів наголосила, що її чоловік помер не від ускладнень коронавірусу, бо коронавірусом не хворів.

Бойовий побратим померлого Харитін Старський уточнив, що у його друга раптово зупинилося серце.

Львівське видання NTA у 4-го листопада писало, що до реанімації Юрій потрапив з діагнозом “обширна двостороння пневмонія”, про коронавірус також не йшлося.

Довідково: Львів’янин Юрій Досяк пройшов Майдан, а коли почалася агресія на сході України, відразу прийшов у військкомат. До війська його не взяли, тому записався добровольцем у батальйон “Донбас”.

Разом із побратимами вийшов з Іловайська. Потім потрапив у полон, де провів 119 днів під наглядом бойовиків так званої “ДНР” у Донецьку.




коментарів: 2
  1. На жаль таке трапляється із вчителями, із металургами, із шахтарями, із вихователями дитячих садочків, із продавцями, які так само працюють і служать на благо України як і Юрій Досяк. Вічна пам`ять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер