<

Не треба «затягувати» з виборами міського голови у Луцьку! – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:28 | 23.06.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Для того, щоб «вивести» місто Луцьк із стану дестабілізації, потрібно якнайшвидше призначити позачергові вибори міського голови у Луцьку. На цьому наголосив народний депутат України Ігор Гузь під час брифінгу у стінах Верховної Ради. Разом із ним висловила таку ж позицію колега з Волині Ірина Констанкевич.

Ігор Гузь зазначив, що ще у лютому помер Луцький міський голова Микола Романюк, «і власне з того часу відбувається дуже багато різних подій, які і дестабілізують ситуацію».

Він звернув увагу керівництва українського парламенту на те, що у переліку питань для розгляду на цей пленарний тиждень – питання виборів у Луцьку відсутнє. Чи буде питання включене для розгляду  через два тижні роботи в округах (у фактично останній пленарний тиждень) зі слів парламентаря, – не зрозуміло.

«Профільний комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді призначити вибори міського голови 24 вересня цього року», – повідомив Ігор Гузь.

Він зауважив: «Мав розмову з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм і головами фракцій про те, що це питання має бути поставлене на порядок денний і без сумніву Верховна Рада повинна прийняти рішення аби вибори міського голови відбулися 24 вересня!» В іншому випадку, на його думку, призначення виборів та їх проведення може бути перенесене на зимовий період чи наступний рік, «але це неможливо, бо ситуація в місті нестабільна», – додав він.

Нардеп  висловив сподівання, що позицію народних обранців і лучан почують, адже доля розвитку обласного центру Волині – одне із найважливіших. «Не треба затягувати з виборами у Луцьку! У місті має бути законно обраний міський голова», – резюмував Ігор Гузь.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1957585724267183/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок