<

«Не словом, а ділом»: у луцькому кафе, де працюють «сонячні діти» ліпили вареники для військових в зоні ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:42 | 18.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

17-го серпня у Луцьку в одній із кав’ярень, де працюють офіціанти з синдромом Дауна, ліпили вареники для волинських військових, які зараз служать у зоні Операції об’єднаних сил.

Акцію на підтримку воїнів назвали “Не словом, а ділом” , розповіла Суспільному ініціаторка дійства та мама одного з офіціантів Лариса Новосад.

Частиною інгредієнтів для приготування вареників учасників акції забезпечили в кав’ярні, решту- приносили із собою волонтери і небайдужі лучани.

“Захід приурочили до Дня Незалежності України. Для військових планують підготувати 20 відерець: вареники з сиром, сир із картоплею, з картоплею і шкварками “, – каже Лариса.

До акції долучилась також волонтерка Ірина Шубала.

“Ми надіємося, що вони сподобаються нашим військовим і нададуть їм трішечки сили й оптимізму для подальшої охорони нашої держави”, – зазначила волонтерка.

Вареники для військових ліпили також офіціанти та працівники кав’ярні. Усього волонтери наліпили 70-80 кілограм вареників. Їх куштуватимуть волинські військові, які зараз служать у місті Бахмут Донецької області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця