<

Не схвалюємо терор: творці фільму «Земляни» відреагували на події в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 23.07.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Творці фільму «Земляни» відреагували на події із захопленням в заручників в українському Луцьку і заявили, що не підтримують методи терору.

Про це пише УП, посилаючись на коментар письменника правозахисника і режисера фільму Шона Монсона, розміщений на офіційній сторінці “Землян” в фейсбук.

“Земляни” не схвалюють і не потурають актам терору, оскільки наше послання – це співчуття до всіх істот. Зміст фільму – це глобальна бійня мільярдів беззахисних тварин, яка триває, і не тільки завдає шкоди здоров’ю людини, але і є основною причиною зміни клімату.

Однак ми не використовуємо терор, щоб спонукати людей до терору. Наші серця звернені до всіх, хто постраждав від цього випробування, до їхніх сімей, а також до влади, яка забезпечила, щоб жодне життя не було втрачено. Ми повинні рухатися вперед без насильства стосовно всіх”.

Нагадаємо, заклик до перегляду фільму “Земляни” – це одн із вимог терориста Максима Кривоша, який захопив заручників 21-го липня у Луцьку.

Зеленський виконав вимогу Кривоша: опублікував відео зі словами “Фільм “Земляни” 2005 року дивитися всім”. Після звільнення заручників і затримання чоловіка відео зникло зі сторінки Зеленського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок