<

Назвали 5 найкращих українських книг 2017 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:13 | 22.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Редакція онлайн-видання “Інфолайф”назвала п’ятірку найкращих книжок від українських авторів, які вийшли друком 2017-го.

“Ми склали добірку з п’яти книг українських письменників, що здатні кардинально змінити ваше уявлення про літературу”, – написали у матеріалі.

До топу увійшов роман “Спустошення” Любка Дереша. Журналісти назвали письменника “українським Ірівном Велшем чи Вільямом Барроузом” і зазначили, що з кожним твором він росте як автор.

Роман “Інтернат” Сергія Жадана, за словами журналістів, вийшов надлюдським. Показує, як вчитель української мови у Дебальцевому забирає свого племінника з притулку для сиріт. Для цього йому треба пройти лінію розмежування і уникнути обстрілів.

Збірка есеїв “Точка нуль” Артема Чеха розповідає про війну з позиції солдата. Письменник понад рік служив у мотопіхотному батальйоні в Попасній на Луганщині

“Харків 1938” Олександра Ірванця переосмислює українську історію і переписує її на оптимістичний лад. За сюжетом, під Крути вчасно підійшли частини війська УНР і розбили більшовицьку навалу. Постала Українська народна республіка з президентом Євгеном Коновальцем на чолі.

“Череп” Олега Шинкаренка навчить розпізнавати маніпулювання медіа свідомістю глядачів. “Краще про “русскій мір” дізнаватися з літератури, ніж з реального життя”, – пишуть в матеріалі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер