<

Навколо «Міс України 2019» розгорівся мовний скандал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 2.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 7

Довкола переможниці конкурсу краси «Міс Україна 2019», харків’янки Маргарити Паші розгорівся скандал через нібито відмову дівчини розмовляти українською мовою. Остання послалась на погане самопочуття в той момент.

Про це повідомляє УНІАН.

Інцидент стався у рамках зйомок інтерв’ю для програми “Світське життя” з Катериною Осадчою.

За словами ведучої, зірка відмовилася розмовляти українською мовою, після чого Маргарита Паша на своїй сторінці в Інстаграм пояснила шанувальникам, що воліє викладати свої думки російською мовою.

“У вас немає можливості пережити своє життя ще раз, але яким вона буде – залежить тільки від вас! Я маю право висловлювати свої думки мовою, якою я хочу (чи закон України не дозволяє мені думати російською мовою?)”, – заявила переможниця “Міс Україна 2019”.

Пізніше Паша вирішила видалити частину публікації, однак заява вже розлетілася в мережі й викликала шквал критики. Незабаром дівчина пояснила свою поведінку у мережі, відхрестившись від звинувачень.

Дівчина написала, що вона – громадянка України, “любить її багатонаціональність і полікультурність, ніколи не ставила під сумнів її державність, національну символіку і державну мову”.

Всі повідомлення про відмову спілкуватися українською або російською мовою вона спростувала.

“Це чистої води наклеп і вигадка скривджених заздрісників! Я однаково добре володію обома мовами, і в інтернеті ви можете знайти безліч відеосюжетів, де я даю інтерв’ю як російською, так і українською. Для мене це не має принципового значення, і радикальної позиції на цю тему у мене ніколи не було”, – виправдалася вона.

Дівчина розповіла, що протягом підготовки до конкурсу “Міс світу”, який відбудеться в Таїланді у грудні цього року, вона має божевільний графік, тому не має часу для сну, спілкування з рідними й близькими людьми та для самої себе.

https://www.instagram.com/p/B3CgmnDomlp/?utm_source=ig_embed




коментарів: 7
  1. о, молодець ! поясни цим селюкам, шо таке справжня демократія ! все інше їм Штанмаєр зі своею формулою розжує… гад…

    • Обмежені розумові здатності не дозволяють розмовляти більш ніж однією мовою

      • впевнений, шо амери взагалі не вірять, шо є ще якась мова крім американської… ну більшисть, у всякому разі, хе-хе, і нічого, живуть…

        • Тільки от амери на іншій півкулі,а найближчі розумово неповноцінне прям на східній границі

  2. Головне , що гарнюня, а на якій мові розмовляє то несуттєво , то дрібничка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа