<

Навіщо губернатор Волині поїхав у Польщу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 20.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
top-photo

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик 20 вересня перебуває у  у закордонному відрядженні в Польщі з метою обговорення питань співвпраці та оптимізації пропуску на кордоні.

Так, 20 вересня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у закордонному відрядженні у місті Люблін (Республіка Польща). У рамках робочого візиту  відбудеться низка важливих зустрічей, зокрема – з Воєводою Люблінського воєводства Войчєхом Вільком. Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністації.

Сторони обговорять питання оптимізації функціонування пунктів пропуску на українсько-польській ділянці державного кордону, а також наміри  створення велосипедних доріжок на території МАПП «Ягодин-Дорогуськ» та «Устилуг-Зосін». За результатами розмови відбудеться підписання Листа про наміри.

Володимир Гунчик також поспілкується з представниками ділових кіл Люблінського повіту.

Окрім того, відбудеться зустріч з ректорами вищих навчальних закладів Любліна, де обговорять питання співпраці за програмою подвійних дипломів та з представниками неурядової організації «Фонд менеджерських ініціатив» (м. Люблін).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер