<

Націоналісти під Верховною Радою висунули вимоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 22.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

“Правий сектор” і “Свобода” вимагали повної блокади Донбасу, зниження тарифів, розриву дипвідносин з РФ.

Праві націоналістичні партії “Свобода”, “Національний корпус” і “Правий сектор” провели у Києві “Марш національної гідності”, на якому оголосили “ультиматум” владі. Вони дійшли до парламенту і мітингують під Верховною Радою. Виступали лідери “Свободи” і ПС. Люди скандують гасла “Слава нації – Смерть ворогам”, а щойно заспівали гімн України,- пише Корреспондент.

Вимоги влади озвучив лідер “Свободи” Олег Тягнибок. Серед них – зниження тарифів накомунальні послуги, вимога не приватизувати держпідприємства, залишити мораторійна продаж землі і повністю припинити торгівлю з окупованим Донбасом.

Під стінами Верховної Ради також перебувають Павло Карпюк s Андрій Бадзюнь.




коментарів: 5
  1. свобода(4,7% на виборах)правий сектор(1,8%) і національний корпус(???%).
    получається ,що владу хочуть захопити сили які підтримує відсили 7-8% населення,але в них є зброя і “своя” армія.

  2. Так Олександре – закликають цю владу змести (як Ви кажете) і “Батьківщина” ,і “Укроп”, і “Самопоміч” ,і”РПЛ”,і , і , і та “опоблок із замаскованими сателітами” – і в принципі це реально можлие. Але знову ж таки ці нові-старі представники у наступній владі (підозрую) будуть не за фаховістю і порядністю ділити посади , а по квотах . Злагодженої роботи у ВР на користь суспільства і держави моло ймовірно чекати від такої розпорошеної кількості політпроектів . P.S. Шкода що наше суспільство досить передчасно втратило Людину -Державника ,Провідника Національної Ідеї Вячеслава Чорновола .

  3. це понятно ,що “достатньо”(для революції зазвичай хватає меньше одного відсотка)..питання в іншому хто буде “правити” після так званої “барижної”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця