<

Нацгвардійці і патрульні Луцька уперше виїхали на автопатрулювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 28.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Минулими вихідними з 26 січня військовослужбовці військової частини 1141 Нацгвардії України разом з патрульними поліцейськими Луцька виїхали у перше спільне автопатрулювання.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області у Фейсбуці.

Напередодні командир військової частини 1141 підполковник Василь Гуртовський разом з керівництвом патрульної поліції Луцька домовилися, що нацгвардійці підсилять патрульних поліцейських у післяобідній і вечірній час, коли фіксується найбільше викликів, пов’язаних з безпекою у місті.

«Під час спільних патрулювань нацгвардійці запозичують досвід у працівників патрульної поліції щодо роботи зі зверненнями та заявами громадян. Що стосується патрульних, для них це теж неабияка допомога. Адже нацгвардійці підсилюють їхні патрулі та допомагають під час бійок, розбоїв», – наголосив заступник командира військової частини з громадської безпеки майор Віктор Скоропляс.

«Порівняно з пішими патрулями, виклики значно відрізняються. Ми виїздили на проникнення у квартиру, а також на масову бійку. Оскільки раніше я не брала участі у таких заходах, то було цікаво дізнатися про дії нацгвардійця безпосередньо на практиці, а не під час теоретичних занять. Поліцейські нам допомагали, усіляко сприяли співпраці», – поділилася враженнями від першого автопатрулювання солдат Валентина Тесленко.

До цього нацгвардійці разом з патрульними поліцейськими спільно несли службу у піших патрулях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця