<

Нацгвардія України поповнилась новобранцями-волинянами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 28.12.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Різні емоції переповнювали сьогодні усіх, хто зібрався на території Луцької частини № 1141 Національної гвардії України.

Хвилювання – молодих волинських юнаків, адже вони складали присягу на вірність українському народу. Їхніх рідних – гордість за своїх братів, синів та внуків. Почуття відповідальності – військових командирів, позаяк перед ними постає нелегке завдання – навчити й передати власні досвід та знання молодим солдатам, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Завітали на свято складання присяги і представники влади та громадськості – голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, заступник Луцького міського голови Андрій Киця, полковник запасу Микола Пугач, заступник голови Волинської спілки ветеранів Афганістану Микола Оніщук та багато інших.

На завершення ж дійства священик Української православної церкви Олександр Безкоровайний прочитав над юнаками молитву благословення та рясно окропив їх свяченою водою. Після ж виконання військовослужбовцями державного Гімну України вони пройшли урочистим маршем площею на території військової частини.

Загалом нині 2,400 тисячі молодих військовослужбовців з усіх куточків України поповнили лави Національної Гвардії.

IMG_7260-Copy-610x380




один коментар
  1. Шкода хлопців. Звичайно багато з них все життя мріяли що б попасти у нацгвардію.А деякі не знали що будуть собаками режиму на відміну від тих які йшли туди свідомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа