<

Нацгвардійці з Волині повернулися з АТО без втрат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 6.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 5 березня, до Луцька повернулись вояки військової частини А1141 Національної Гвардії України, котрі перебували у зоні бойових дій від початку року.

Про це повідомив репортер ZIK-Стрім Павло Мельничук.

На плацу військової частини їх зустрічали рідні, друзі, волинські волонтери та представники влади. Бійці Національної гвардії перебували на Сході впродовж двох місяців. Додому вони повернулися без втрат та у доброму гуморі.

«Всі живі і здорові, це не може не тішити. Там було все: і мінометні обстріли, і поранення. Але всі повернулись цілими та неушкодженими – і це найголовніше», — розповів заступник командира частини з громадської безпеки Анатолій Лукашенко, який перебував в зоні АТО разом з бійцями.

Із поверненням вояків привітав командир частини А 1141 Василь Гуртовський. Він зізнався, що для нього найбільше щастя, коли підлеглі повертаються після виконання бойового завдання без втрат. Він подякував військовим за хорошу службу і разом з обласним керівництвом міліції вручив грамоти та подяки.

«Хлопці на Сході виконували завдання з охорони громадського порядку. Були й надзвичайні ситуації, але вони впорались. Це планова ротація, але скільки часу вони проведуть вдома, поки не можемо сказати», — зауважив Василь Гуртовський.

Бійці здали зброю та амуніцію і нарешті пішли по домівках. Рідні і близькі, які два місяці чекали на героїв, не могли не приховували сліз радості від повернення своїх захисників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер