<

НАТО і Рада ЄС зберуться на засідання по Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 25.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Комісія Україна-НАТО, а також Рада ЄС проведуть 26 січня екстрені засідання.

У понеділок, 26 січня, має відбутися засідання міністрів закордонних справ країн-членів ЄС, а також комісії Україна-НАТО із-за загострення ситуації на сході України, – пише Корреспондент

“У понеділок, завтра, має пройти засідання міністрів закордонних справ ЄС, де будуть скоординовані подальші дії по забезпеченню безпеки України і збільшення тиску на РФ “, – сказав Порошенко під час засідання РНБО.

“Справа честі кожної країни визначити своє ставлення до подій в Маріуполі і Волновасі” – додав він.

За його словами, треба посилити вже введені санкції ЄС і США проти Росії. Президент висловив намір також надати пропозиції щодо посилення санкцій.

Крім того, у зв’язку із загостренням ситуації з безпекою на сході України, насамперед у Маріуполі, українська сторона ініціює скликання термінового засідання Комісії Україна-НАТО.

“Місія України при НАТО активувала механізм кризових консультацій з Альянсом відповідно до Хартії про особливе партнерство між Україною і НАТО”, – заявив заступник глави Місії Єгор Божок.

Голова Місії України при НАТО Ігор Долгов ініціював перед генсекретарем НАТО скликання термінового засідання Комісії Україна-НАТО для обговорення ситуації та подальших дій”, – додав він.

Проведення засідання також очікується в понеділок 26 січня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця