<

НАТО готове посилити підтримку України і Грузії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 24.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Україна, Грузія і Молдова перебувають під тиском Росії і потребують допомоги у зміцненні безпеки і суверенітету.

У НАТО готові посилити підтримку і допомогу Україні, Грузії та Молдові в зміцненні їхньої безпеки і суверенітету. Про це заступник генсека Північноатлантичного альянсу Александр Вершбоу розповів в інтерв’ю болгарському агентству “БГНЕС”, – пише Корреспондент.

“Важливо посилити роботу щодо стабілізації сусіднього регіону, посиливши підтримку країн на сході, таких як Україна, Грузія і Молдова, які перебувають під тиском Росії і потребують допомоги у зміцненні безпеки і суверенітету”, – сказав представник НАТО.

В інтерв’ю він також звинуватив Росію у фальсифікації фактів щодо подій у Криму в березні 2014 року і додав, що під час саміту НАТО влітку у Варшаві члени організації обговорять політику стримування стосовно Росії та інших світових загроз.

“Вони (Росія, – ред.) хочуть, щоб світ повірив, що Москва не має ніякого відношення до проблем європейської безпеки. Їхня версія подій у Криму ґрунтується виключно на правовій софістиці і фальсифікації фактів, але абсолютно очевидно, що Росія була агресором у насильницькій зміні меж вперше з часів Другої світової війни і продовжує порушувати суверенітет України”, – вважає Вершбоу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця