<

НАТО готується розмістити близько 300 тисяч військових на кордоні з Росією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 19.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
206
/ Коментарі відсутні

У НАТО розглядають ідею посилення східних кордонів з РФ за рахунок накопичення техніки та військового контингенту до 300 тисяч солдатів, це має унеможливити розширення Росією війни за межі України.

Про це інформує Захід нет.

Журналісти зазначають, що НАТО має намір зупинити РФ, якщо вона надумає розширити війну за межі України. Тому в Альянсі заговорили про зміцнення своїх східних рубежів та необхідність направити на лінію кордону до 300 тисяч військовослужбовців.

Зазначається, що такі дії вимагають від 30 членів НАТО координації та великих зусиль, щоб вони надали солдатів, місця для тренувань, велику кількість зброї, спорядження та боєприпасів.

Однак із узгодженням дій, зазначає видання, можуть виникнути складнощі, оскільки багато країн Альянсу і без того стурбовані недостатніми власними запасами боєприпасів, поповнення яких потребує часу та фінансів.

Politico пише, що військове керівництво країн НАТО має подати оновлені регіональні плани оборони. Чиновники Альянсу висувають ідею, що його кордони із РФ мають охороняти до 300 тисяч військових, повідомляє видання.

Зазначається, що перший ешелон військ НАТО може складатись із близько 100 тисяч солдатів, готових до висування протягом 10 днів. До його складу можуть входити військові з Польщі, Норвегії, Естонії, Латвії та Литви.

Другий ешелон військ, пише видання, підтримуватиме цих солдатів, готових до розгортання протягом 10-30 днів із таких країн, як Німеччина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер