<

Наступного тижня в Європарламенті може відбутися історичне голосування щодо безвізового режиму з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 8.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Рада ЄС та Європарламент узгодили текст угоди про механізм зупинення безвізового режиму.

Комітет постійних представників країн ЄС (Coreper) затвердив від імені Ради ЄС текст угоди про механізм зупинення безвізового режиму. Документ погоджений з Європарламентом, повідомляє представництво ЄС в Україні, – пише Корреспондент.

“Ця угода є збалансованою, а це надзвичайно важливо для ефективності і довіри до політики лібералізації візового режиму ЄС. Нинішній механізм призупинення недостатній, і тепер він буде покращений”, – заявив міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт Калиняк.

Він зазначив, що досягнута угода “відчиняє двері для подальшого прогресу в лібералізації візового режиму, переговорів з іншими країнами, які відповідають всім необхідним вимогам”.




коментарів: 3
  1. скільки вже мона морочити голову людям безвізовим режимом, просто іде говорільня, щоб люди менше думали як їх дальше обдирають до нитки. Прості люди як не їздили в Європу той і не будуть їздити з голими кишенями. Не морочте простим українцям голову а робіть щось реальне для поліпшення їх життя.

    • Миколо, без віз українці ніколи не будуть іздити до Європи, і хто з повними кишенями, і хто з голими кишенями. Так само, Миколо, ніхто ніколи не буде робити щось реальне для поліпшення життя українці. Треба звикати що завтра стане жити гірше ніж сьогодні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер