<

Наша перемога залежить від того, чи заборонимо ми УПЦ, – депутатка Ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 17.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
666
/ коментарі 4

Народна депутатка України від фракції «Голос» Наталія Піпа, співавторка законопроекту про заборону діяльності релігійних організацій, керівний центр яких є в державі-агресорі,  обурюється тим, що Священний Синод заявив про порушення Конституції України з боку органів місцевої влади про заборону УПЦ.

Про це вона написала у своєму блозі, передає Духовний фронт України.

“Численні злочини церков Московського патріархату мають бути покарані. Духовний статус осіб не може ховати московські злочини на території України. Ми занадто довго толерували відносини з росією у культурних і духовних сферах.

Тепер, коли для багатьох стало очевидно, що УПЦ МП шкодить українцям, веде підривну діяльність, лишається єдино правильний вихід: заборонити Московський патріархат.

Від того, чи відмовимося ми від московської церкви – залежить наше Завтра. Від цього залежить наша перемога!”, – пише депутатка.




коментарів: 4
  1. Наталка має рацію ,кацапська секта МП впливає на мізки фанатичних Українців не гірше наркотика ,не треба далеко ходити ,підійти вранці під Успенський собор і послухати що спілкуються прихожани і це в західній Україні ,а що говорити про південь схід і навіть центр держави ,в світі ще не було ні однієї війни де не булаб замішана церква нападаючої сторони .

  2. Нагадаю: е п’ятидесятники, омовенци, свідків Єгови, суботнікі, адвентисти сьомого дня та ін. З ними що робимо?

    • Єдина секта яка підтримує кацапських фашистів -це МП ,ось з ними і робимо ,щоб і духу їх не було в Україні ,нафіг за пароходом до гундяєва ,там цим “св’ятошам ” місце ,нехай і далі окроплюють ординських орків ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер