<

“Народний суд” за правду біля нововолинської прокуратури 9 грудня о 10:00

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:58 | 8.12.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Постраждалі місцеві жителі від квартирних крадіїв та громадські активісти пікетуватимумь прокуратуру 9 грудня о 10:00. Питання одне – скільки можна “покривати” крадіїв, імена деяких і так всім уже відомо?!

Із неофіційних джерел дізнаємось, що крадіїв зловили, та прокуратура гальмує цю справу, за недостатністю доказів. Але такий випадок не поодинокий! Активісти обіцяють змусити прокурорів працювати, якщо такі структури не працюватимуть на благо народу – смітник, шини, народний суд  не за горами.

Нагадаємо, що 5 грудня у відділку нововолинської міліції відбулася відверта розмова місцевих активістів та постраждалих із заступником начальника міліції




один коментар
  1. Більшість нововолинців люблять в кухонних дебатах годинами обсуждати минуле,безкінцево фантазувати про майбутнє і нічого не робити в настоящому.Це наш менталітет. Сподіваюсь,що сьогодні вийде на пікетування хоч невелика кількість небайдужих–нам вдастся внести лєпту в боротьбі з криміналітетом і їх покровителів.В Україні проблема—прокурор Ярема і навіть якщо зможеио на місцевому рівні приєднати Шпоту до Штепи,то ця “карточна хатинка” розсипеться.
    Для прокурорів Нововолинська є мудра приказка: (рос.)** свинья увидев мангал посреди двора,бросилась срочно ловить мышей и хрюкать на прохожих**
    Головне не піддаватись на провокації….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа