<

Народний депутат Ігор Гузь зустрівся із освітянами Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 30.06.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України Ігор Гузь продовжує зустрічатися зі своїми виборцями. 29-го червня він прозвітував про свою роботу у Нововолинському обласному ліцеї-інтернаті.

Учительському колективу та іншим працівникам навчального закладу нардеп розповів про свою активну діяльність як у окрузі, так і в Верховній Раді України. Наголосив, що не пропустив жодного засідання парламенту, а також зазначив , що активно працює над тими законопроектами, які зможуть полегшити життя місцевих жителів його округу.

DSC_7186

Ігор Гузь повідомив про державну субвенцію для соціально-економічного розвитку волинського краю. Кабінет Міністрів України врахував його пропозиції, і вже до середини липня 12 мільйонів гривень мають надійти на виборчий округ №19, до якого належать міста Нововолинськ, Володимир-Волинський,та Іваничівський, Любомльський та Володимир-Волинський райони. За ці кошти вдасться відремонтувати Нововолинську спеціалізовану ЗОШ №1 – колегіум, а також провести капремонти шести дитячих навчальних закладів. Народний депутат зазначив, що за це фінансування у Нововолинську облаштують 6 майданчиків на різних вулицях міста для дітей.

DSC_7182

«Буде організована зустріч освітян мого виборчого округу із Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич. Із Нововолинського ліцею також будемо запрошувати представників. У Києві буде можливість у деталях розповісти про проблеми та спільно знайти способи їх вирішення, чи навіть надати їй певні пропозиції щодо питання розвитку освіти», – анонсував народний депутат України Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер