<

Народний депутат Ігор Гузь провів прийом громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:30 | 26.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

24 лютого народний депутат України, член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь провів прийом громадян у Володимир-Волинському, Іваничівському та Любомльському районах. Більше півсотні волинян прийшли до парламентаря поділитися особистими бідами та проблемами населених пунктів.

Так, до Павлівської сільради Іваничівського району завітали представники громадської організації «Порицьк», які просили у нардепа посприяти у закупівлі кардіографа для місцевого ФАПу, який обслуговує 9 населених пунктів, і вкрай потребує медичного обладнання.

Мешканці села Самоволя Іваничівського району звернулися до Ігоря Гузя, аби він допоміг вирішити проблему бездоріжжя. Дорога настільки аварійна, що транспортні засоби не можуть нею пересуватися. Прикро і те, що шкільний автобус не може забрати учнів та відвезти до навчального закладу.

В Устилузі до Ігоря Гузя зверталися батьки, чиї сини відправилися у зону АТО, пенсіонери скаржилися на малі пенсійні виплати. Також на прийомі побувала родина, яка виховує двох власних та чотирьох усиновлених дітей. Просили посприяти у виділенні автомобіля та земельної ділянки для будівництва.

У Зарічанській сільській раді Володимир-Волинського району місцеві мешканці просили роз’яснити ЗУ «Про спадщину», цікавилися, коли у місті з’явиться соціальний магазин. Акцентували увагу парламентаря на поганих дорогах. Батьки зарічанських дітей повідали «фронтівцю» Ігореві Гузю про болючу проблему – їхніх діток відмовляються брати до дитячих садків Володимира-Волинського.

У селищі Головне Любомльського району  до народного депутата звернулися працівники місцевого дитячого садка з проханням посприяти проведенню капітального ремонту третьої групи виховного закладу, яка не відповідає санітарним вимогам. Також на прийом прийшли педагоги Головненської загальноосвітньої школи, які розповіли про нагальну потребу у стільцях, партах та перекритті даху.

Колектив Головненської школи-інтернату просили у Ігоря Гузя посприяти у виділенні автомобіля для потребу закладу. Також нардепові розповіли про недобудований спортивний комплекс інтернату, який по праву можна назвати довгобудом, адже чекає він на добудову з 2008 року. Ігор Гузь зацікавився цим спортивним комплексом, відвідав його. За словами керівника любомльської організації «Народного фронту» Ігоря Торби, спорткомплекс потребує якнайшвидшого перекриття даху, адже під відкритим небом руйнується уже те, що збудоване кілька років тому.

Мешканці селище Головне звернули увагу волинського парламентаря на те, що автобуси не зупиняються на зупинці, що на повороті до селища, оскільки вона неузаконена.

Народний депутат України, член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь під час прийому громадян запевнив, що усі звернення триматиме на особистому контролі та не залишить жодної проблеми без вирішення.

1
2
4
5




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа