<

Є масштабні плани щодо ремонту доріг в окрузі у 2022 році, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 3.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
2396
/ 1 коментар

Ігор Гузь розповів про те, які дороги в окрузі будуть зроблені у 2022-му році. За словами народного депутата є чимало домовленостей з Міністерством інфраструктури і багато планів.

Ще ніколи шляхи у окрузі №19 не розбудовувалися так швидко, повідомив нардеп у фейсбуці.

Отож, основні плани, які озвучив нардеп:

1. Володимир: ремонт тротуарів на усій протяжності вулиць Ковельської, Луцької, Устилузької і напрямок на Заріччя. За словами нардепа у проектній документації на ремонт Зимнівської вулиці цьогоріч не було передбачено коштів на тротуари. Їх вдалося виділити з державного бюджету.

Тому наступного року, окрім нового дорожнього покриття, вулиця буде відремонтована комплексно з вуличним освітленням, розміткою та тротуарами.

Що ж до тротуарів на найважливіших центральних вулицях Володимира, то з одного боку вулиці він наявний, з іншого боку – ситуація плачевна. Тому було вирішено пролобіювати цей напрямок, щоб володимирчани могли без перешкод ходити по центральних вулицях міста і зручних тротуарах.

2. У 2022 році планують ремонт дороги з траси Нововолинськ-Іваничі, від повороту і до Благодатного. Також в планах зробити дорогу з Нововолинська до Гряд.

“Я вважаю, що це для Нововолинська позитивна історія. Це два напрямки, які пріорітетні для мене і міського голови Бориса Карпуса і, я думаю, що до наступного року ми зможемо”, – зазначив Гузь.

3. Плани будівництва та ремонту доріг в окрузі: заплановано повністю завершити дорогу від Ковеля до села Верба. Від Верби до Любомля заплановано зробити відрізок дороги протяжністю близько 25 кілометрів. Протягнути повністю нове дорожнє покриття з Іванич до Павлівки.

Як зазначив нардеп, також у планах на перспективу зробити дорогу від Павлівки до Горохова, а також з Володимира до Павлівки.




один коментар
  1. Дорога до Світязя , латками робиться , така і якість буде . Але краще ніж нічого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця