<

Нардепи Гузь та Констанкевич під час брифінгу у Верховній Раді відстоювали створення додаткових госпітальних округів на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 17.01.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

17-го січня волинські нардепи Ігор Гузь та Ірина Констанкевич провели брифінг у Верховній раді, відстоюючи право міст Володимира-Волинського та Камінь-Каширського стати центрами ще двох госпітальних округів, які створюються в рамках медичної реформи.

Наразі такими округами є Луцьк, Ковель та Нововолинськ.

На думку нардепа Ігоря Гузя, голова ОДА Володимир Гунчик “вислужується” перед центральною владою, тому відмовляється лобіювати створення додаткових госпітальних округів.

“Хочемо закцентувати на проблемі, яка виникла у Волинській області. На превеликий жаль голова обласної адміністрації зайняв позицію, що на Волині має бути лише 3 госпітальних округи: Нововолинську, Луцьку і Ковелі. Потрібно обовязково додати ще два. Вважаю, що місто Володимир-Волинський за всіма показниками може претенувати на додатковий госпітальний округ. У першу чергу через те, що там знаходиться героїчна 14-та бригада, плюс є прикордонна застава та митний перехід.

Закликаю Гройсмана, Зубка та Супрун почути нас як депутатів мажоритарників. Я також підтримую створення госпітального округу з центром у місті Камінь-Каширський”, – заявив Ігор Гузь на брифінгу.

Парламентарій навів приклад Чернігівської області, яка за населенням така ж, як і Волинська, проте там створюється 7 госпітальних округів.

Ірина Констанкевич впевнена: не можна Волинь карати тільки трьома госпітальними округами, адже в цій області живе велика частина населення, що постраждало від Чорнобильської катастрофи. Позбавляти людей якісної медицини, з її слів, – злочинне рішення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок