<

Нардеп: Україну не можна безкінечно “водити за ніс” безвізовим режимом з ЄС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 29.11.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Україна виконала всі вимоги Євросоюзу щодо Асоціації, Зони вільної торгівлі та безвізового режиму. За словами нардепа від «Народного Фронту» Ігоря Гузя, на Саміті Україна-ЄС заявили, що дадуть безвіз для українців.

«Україна виконала всі 144 пункти, які необхідні для затвердження рішення про Асоціацію з Європейським союзом. Сьогодні мали б сказати, що дають нам безвіз, але введення його в дію займе певний період часу, тому що є процедурні моменти. Українців не можна постійно водити за ніс обіцянками. Вся справа в рішучості європейських політиків. Або вони йдуть нам на зустріч, або концентруються на вирішенні тих проблем, що є всередині ЄС», – наголосив під час телефонного включення для телеканалу «News One» народний депутат від фракції «Народний Фронт» Ігор Гузь.

«У нас відбулося перше в історії України публічне декларування доходів високопосадовців. Процедура е-декларування, яку ми зараз проходимо – це також одна з вимог пакету для скасування візового режиму з ЄС. Будь-які розмови у ЄС про те, що Україна чогось не виконала чи виконала не так, не дуже коректні», – зазначив Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер