<

Нардеп Лапін у суперчці з Тимошенко підглядав у «Viber»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 13.07.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ 1 коментар

В ефірі Шустер LIVE народний депутат Ігор Лапін під час виступу читав підказки з телефону, на екрані якого кольорова гама нагадувала інтерфейс програми «Viber».

Такі собі «батли» розгорілися під час ефіру Шустер LIVE за участю народного депутата Ігоря Лапіна, – повідомляють Волинські новини.

Зокрема, політика обізвали темником, звинувативши в тому, що свій спіч той зчитує з телефону.

Так, під час свого виступу висуванець Народного фронту Ігор Лапін розкритикував Юлію Тимошенко за підписану нею свого часу ціну на газ у 450 доларів. З його слів, така ціна поставила країну на коліна.

У відповідь на звинувачення Лапіна Тимошенко назвала його «темником».

«Людина читала з мобільного телефону (ред.,- Лапін під час спічу). Це – темники. Їх придумали ще за часів Януковича, щоб поливати інших брудом», – додала політик.

Народний депутат Борислав Береза під час свого виступу також зіронізував: «Ви непогано читаєте з телефону. Але, мабуть, простіше було б прийти тому, хто відсилає вам ці повідомлення».

Проте на цьому звинувачення на адресу Ігоря Лапіна не закінчилися. Нардепа Борислава Березу обурила “вибірковість”, за якою нагороджують бійців.

«Я з повагою ставлюся до нагород, але чомусь комбат Соболєв і 37-й батальйон, який зараз на лінії зіткнення, – без нагород. Якщо ви одягнули форму, то гордитися цим можна, але якщо ви одягнули її для того, щоб порушувати регламент, то тут немає чим гордитися».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа