<

Нардеп Ігор Гузь уже відвідав майже 70 малих сіл Прибужжя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 17.10.2018 / Новини /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Особисті зустрічі з людьми – один із ключових напрямів роботи депутата Верховної Ради Ігоря Гузя. Ось чому він знає проблеми кожного із 211 населених пунктів округу: від міста до найвіддаленішого села.

Так, упродовж чотирьох днів, із 9 до 12 жовтня, парламентар об’їздив 25 малих сіл Володимир-Волинського та Любомльського районів, а загалом у Прибужжі, а загалом – 67. Як народний депутат він йде до виборців і розповідає їм про власні пріоритети у роботі, сумлінне відвідування парламенту і голосування за законопроекти, чому його так часто запрошують на центральні телеканали. Також пояснює свою активну присутність в окрузі, – повідомляє прес-служба народного депутата.

За понад 3,5 роки до нього звернулося майже 7 тисяч громадян. Жодне із звернень не лишилося поза увагою. Хоча, зізнається обранець, вирішити усі питання, насправді, не вдається, бо часто вони не стосуються компетенції народного депутата, а, наприклад, органів місцевого самоврядування, або ж у силах вирішити самим мешканцям: як от зрізати дерево на власному подвір’ї, викопати колодязь, прибрати сміття на вулиці абощо.

На прохання Ігоря Гузя, за період його роботи в парламенті, йому вдалося залучити майже 100 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток Прибужжя. Кошти спрямовуються на розбудову дитячо-спортивної інфраструктури, придбання комп’ютерних класів, ремонт закладів культури, освіти, медицини, реконструкцію котелень, облаштування зовнішнього освітлення та інші потреби громад.

Фото з сіл: Хмелівка, Хмелів, Житані, Когильне, Володимирівка, Острівець, Федорівка, Новосілки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа