<

Нардеп Ігор Гузь просить Авакова розібратися з «фортифікаційним» скандалом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 14.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь вимагає у правоохоронних органів країни взяти під особистий контроль справу з можливого привласнення 7 млн. грн. волинськими будівельниками та ОДА

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до центральних правоохоронних органів щодо ситуації, яка склалася навколо будівництва волинськими генпідрядниками фортифікаційних споруд у трьох районах Донецької області, що знаходяться на тимчасовій лінії розмежування.

Нещодавно Департамент захисту економіки Національної поліції України на своєму сайті опублікував інформацію, яка фактично є підозрою керівникам Волинської ОДА та низки підрядних організацій області, щодо можливого привласнення семи мільйонів гривень під час будівництва фортифікаційних споруд на Донбасі. Зазначається, що окремі волинські генпідрядники, замість залізобетонних конструкцій встановили морські контейнери, що значно дешевші та становлять загрозу для життя тим, хто там перебуває.

«Незважаючи на це, посадові особи Міністерства оборони України, Волинської ОДА та представники будівельних організацій підписали документи, на під ставі яких, були виділені кошти з держбюджету», – йдеться у депутатському зверненні.

Ігор Гузь адресував звернення Міністру внутрішніх справ України А.Авакову, Голові СБУ В.Грицаку та Генпрокурору України В.Шокіну.

Народний депутат вимагає взяти хід розслідування цієї справи під особистий контроль і в разі підтвердження усіх наведених фактів покарати винуватців злочину.

Прес-служба народного депутата України

12837419_1320300591329036_271343611_o




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер