<

Нардеп Гузь виступатиме в ефірі телепрограми «Право на владу» щодо ситуації з Білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 27.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
8
/ коментарів 6

У телепрограмі «Право на владу» на каналі 1+1, яка розпочнеться о 21:45, обговорюватимуть взаємовідносини України з Білоруссю після зухвалого захоплення пасажирського авіалайнера у Білорусі заради арешту 26-ти літнього опозиціонера Протасевича. Серед запрошених гостей – народний депутат від 19 виборчого округу на Волині Ігор Гузь.

Про це йдеться на офіційній сторінці парламентаря у фейсбуці.

Після примусової посадки літа з білоруським опозиціонером Романом Протасевичем, Україна разом з Європою припиняє авіасполучення з Білоруссю та забороняє своїм авіакомпаніям польоти в її повітряному просторі.

Як відреагує режим Лукашенка? Що буде із Романом Протасевичем? Чи можливо за таких обставин продовження мінського формату для України? Чи потрібна нам така гостинність від білоруського диктатора? Які політичні та економічні наслідки матиме зухвальство Лукашенка? Та які ризики несуть для Україні зіпсовані взаємини з Мінськом?

Відповіді на ці та інші питання почуєте у Праві на владу, старт – о 21:45.




коментарів: 6
  1. Білоруський диктатор і самопроголошений президент – Лукашенко О.Г – сам копає собі яму.

    • та не, всі за гуляй-поле и проти маскалей, але шоб газ, дізель, ток, вугілля від маскалів поступали без перерви ! хоча вчорашне “право на владу” внушае деякий оптімізьм шо може це скоро закінчиться..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер