<

Нардеп Гузь – до прем’єра Гончарука: «Запропонуйте країні рішення, що робити з вугільною галуззю»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 31.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Уже під час першого пленарного засідання Верховної Ради 9-го скликання народний депутат Ігор Гузь у парламенті звернувся до новообраного Прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Суть звернення полягає у тому, що на Волині – єдина шахта в Україні, що будується. Однак її майбутнє – через небажання  та непрофесійність чиновників уже десятки років під питанням, – йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа.

«Хочу наголосити на важливій темі: це – ситуація з вугільною галуззю. На жаль, уряд Гройсмана, міністр Насалик не зрушили цього питання з «мертвої точки». Я представляю округ, де будується єдина в країні шахта № 10 «Нововолинська». Там маса проблем. Колишній міністр Насалик жодного разу за три роки не побував у нас на Волині й не запропонував рішення.

Я би дуже просив – після обрання, з новим міністром, відвідати все-таки Волинь, Львівщину й спробувати запропонувати країні рішення: що робити з вугільною галуззю», – сказав обранець.

Новообраний керівник кабміну запевнив, що питання взяв на контроль.

«Так, звичайно, записав, зробимо», – відповів Олексій Гончарук.

Ігор Гузь впевнений: вугільна галузь має перспективи на Волині. Вона потребує швидких і сучасних підходів до її реформування. Це і питання енергетичної безпеки. Тому наступні 5 років роботи у Верховній Раді, як і обіцяв, він відстоюватиме інтереси шахтарів.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/2931567460193159/




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер