<

Напередодні початку розведення військ Золоте-4 обстрілювали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 30.10.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Увечері 28 жовтня у напрямку Золотого-4 стріляли по житлових будинках, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

“28-го жовтня 2019 року, у період з 20:45 до 21:25 та з 21:53 до 22:40 з боку ЗС РФ у напрямку н.п. Золоте-4 здійснено обстріли із застосуванням стрілецької зброї”.

29 жовтня мобільна група української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) провела фотофіксацію за фактом обстрілу житлових будинків у н.п. Золоте-4 Попаснянського району Луганської області.

Прибувши на місце обстрілу, мобільна спостережна група виявила:

– приватний будинок по вулиці Горіховій 25 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено отвори у пластиковому облицюванні будинку.

– приватний будинок по вулиці Довженка 28 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено 3 отвори в покрівлі будинку.

Постраждалих внаслідок обстрілів осіб немає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер