<

Напередодні Нового року Благодійний фонд «Волинь-2014» вирішив проаналізувати свою роботу в році, що минає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 25.12.2014 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На відкрите засідання меценати запросили волонтерів, військових, правоохоронців, представників добровольчих батальйонів та громадських організацій.

Голова правління Фонду Петро Пилипюк презентував його діяльність, представив фундаторів та розповів про надану допомогу. А зроблено благодійниками чимало. За чотири місяці діяльності меценатами зроблена колосальна робота. Відомі волинські бізнесмени надали матеріальної допомоги військовослужбовцям та їх родинам, на загальну суму понад чотири мільйони гривень.

Зокрема, на потреби 51/14 окремої механізованої бригади благодійники виділили майже 300 тисяч гривень, закупили матеріально-технічних цінностей Луцькому прикордонному загону на понад 200 тисяч гривень, укомплектували перший батальйон територіальної оборони «Волинь» майже на півмільйона гривень, стільки ж – роту міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області, ще більш як 200 тисяч гривень було направлено на закупівлю речей першої необхідності бійцям Добровольчого українського корпусу «Правий сектор».

Не забувають фундатори й про соціальний захист постраждалих в зоні проведення антитерористичної операції та їх родин. Меценати зробили вагомий внесок у придбання двох однокімнатних квартир волинським прикордонникам старшому лейтенанту Павлу Гаврилюку та капітану Веніаміну Файчуку, які зазнали важких поранень на передовій. Фонд також оплатив місячне лікування та реабілітацію в Кракові пораненого на Сході волинянина Віталія Ванюшина. Придбали та передали для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю операційний стіл та світильник для нього.

«Наша сила в єдності, – зазначив Петро Пилипюк. – Ми не займаємося популізмом, а реальними справами відстоюємо незалежність нашої держави. Хто, як не ми? Коли, якщо не зараз?»

«Ви зробили колосальний вклад у матеріально-технічне забезпечення волинських військових формувань та правоохоронців, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, висловлюючи слова вдячності. – Ваш внесок – неоціненний».

Однак, найбільш зворушливими для меценатів були слова вдячності простих хлопців, які залишили свої домівки, рідних та близьких і поїхали на передову боронити рідну землю від знахабнілого ворога. В непростих умовах бійці записали відеозвернення, в якому подякували благодійникам за надану допомогу.

Downloads_00005
Downloads_00004
Downloads_00003
Downloads_00002
Downloads_00001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця