<

Напад на волинських інкасаторів у Житомирі: затримали одного з нападників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 10.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Затримали одного з нападників на волинських інкасаторів у Житомирі, ним виявився іноземець. Наразі слідчі проводять допит підозрюваного.

Про це 10 вересня, повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

«Хочу доповісти суспільству, що один із організаторів уже затриманий. Саме зараз слідчий проводить слідчі дії, допит підозрюваного.  Кримінальна поліція Житомирщини знаходиться у п’яти регіонах нашої держави одночасно, намагаючись швидко та ефективно затримати іншого співучасника цього злочинного угруповання», – повідомив Сергій Князєв.

Він додав, що наразі вже встановлено причетність затриманого до ще декількох аналогічних правопорушень по всій країні. Окрім того, поліцейські виявили та вилучили вогнепальну зброю, з якої було здійснено напад. 

Нагадаємо, 9 вересня, близько 10.00 у Житомирі під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля група невідомих із застосуванням вогнепальної зброї напала на волинських інкасаторів. Правоохоронець встиг закинути сумку до броньованого автомобіля, проте отримав вогнестрільне поранення в ногу.

Затриманий у порядку ст. 208 КПК України – громадянин іншої держави, 1984 року народження, – інформує пресслужба прокуратури Житомирської області.

Виявили особу київські патрульні поліції, які, зупинивши біля станції метро «Шулявська» для перевірки документів автомобіль Toyota, встановили, що номерні знаки автомобіля належать іншому автомобілю, а також не співпадає фотографія водія із документами на автомобіль.

Раніше встановили, автомобіль Toyota із відповідними номерними знаками – один з тих автомобілів, на якому з місця скоєння нападу рухалися нападники на інкасаторів. Крім цього, із вказаного затриманим місця вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси, гранату, бронежилети.

За фактом СУ ГУНП в області розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 187, ч.3 ст. 262, ч.1 ст. 263 та ст. 348 КК України, які об’єднані в одне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця