<

Намагався відмазати адвокат: оштрафували працівника ДСНС, якого спіймали п’яним за кермом у Локачах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 5.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
237
/ коментарі 2

У Локачах Володимирського району працівника ДСНС, якого спіймали п’яним за кермом, на суді намагався відмазати адвокат. Однак Локачинський районний суд ухвалив постанову, якою таки визнав рятувальника винним.

Про це повідомляють Волинські новини.

21-го серпня водія Андрія Л. на GEELY JL 7162 зупинили на вулиці Луцькій у Локачах. В чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння, тому йому запропонували пройти огляд в медичному закладі, однак він відмовився.

Відзначимо, що правопорушник працює на посаді командира відділення 15-ї ДПРЧ 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Волинській області. До суду він не з’явився.

Натомість його захисник Рущак В. М. зазначив, що постанову складено з порушенням порядку її оформлення, зокрема відсутня підстава для зупинки транспортного засобу посадовою особою поліції, не роз’яснено права та обов’язки, право на захист та порядок проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, наслідки відмови від проходження такого огляду. До того ж, відеозапис не є безперервним. Тому він просив закрити провадження через допущені недоліки у складанні протоколу.

Однак суд не погодився з адвокатом, адже відео містить ідентифікувальні ознаки приладу, за допомогою якого здійснено відеофіксацію, дату та час події, що не ставить під сумнів належність і допустимість цього доказу та підтвердження ним обставин саме у цій справі. А на відеозаписі водій визнає, що вживав спиртне.

У підсумку водія на рік позбавили водійського посвідчення та оштрафували на 17 тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. А якби судили прокурора ,то було б як з продажним Рожищенським судом,бо тут трохи менший чиновників і розголос з Володимирським алкашем в ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер