<

Нам потрібен новий Генпрокурор, – Тетяна Чорновол на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 19.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
1403022914_c455169a2dfd8cdecf777cd03561a086

Нинішній Генеральний прокурор Віталій Ярема не справився із своєю посадою і не готовий ефективно очищати владу від корупціонерів, – повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

Про це розповіла під час зустрічі з виборцями у Володимирі-Волинському відома громадська діячка та радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол у суботу, 18 жовтня.

Вона відзначила, що багато кримінальних проваджень проти корупціонерів, які ініціювало Міністерство внутрішніх справ, «помирали» у Генпрокуратурі.

«МВС- це гілка уряду. Генпрокуратура – це президентська гілка. Тому ми мали багато проблем, коли МВС порушило низку кримінальних справ. Потім їх забрала прокуратура, і почалися чудеса. Коли, наприклад, був арештований Бакулін, а потім раптом справа проти нього була закрита в Генпрокуратурі», – розповіла Тетяна Чорновол.

За її словами, Євген Бакулін – це член злочинної групи, у яку входять і одіозні регіонали Дмитро Фірташ та Сергій Льовочкін.

«Ці одіозні особи минулого, які розікрали країну повинні нести покарання. Бакулін – це ниточка, за яку ми зачепились, бо за ним іде Бойко, за ним іде Фірташ, за ним іде Льовочкін».

«Моє особисте переконання, що Ярема не справився зі своєю посадою, нам потрібен новий Генпрокурор», – підсумувала Тетяна Чорновол.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок